«CRETAN BEAUTY ARTISTS CONTEST FESTIVAL 2014»

Body Painting

Παγκρήτια Έκθεση - Φεστιβάλ Ομορφιάς και Styling 2014
Creta Beauty, Cretan Beauty, Contest Festival, Παγκρήτια Έκθεση – Φεστιβάλ Ομορφιάς και Styling 2013, BODYPAINTING, Bodypainting, BRIDAL NAILS, Βραβεία, CRETAN BEAUTY ARTISTS CONTEST, ESTIVAL, 2013, Εκθεσιακός, Χώρος, Πληροφορίες, Ρέθυμνο, Χαιρετισμοί, Πρόγραμμα, Aγωνίσματα, Σεμινάρια, Δήλωση, Συμμετοχής, Κριτική, Επιτροπή, Βραβεία, Εκθέτες, ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, ΑΝΔΡΙΚΟ TRIBALL, ΝΥΦΙΚΟ, ΧΤΕΝΙΣΜΑ, ΒΡΑΔΙΝΟ, ΧΤΕΝΙΣΜΑ, ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, CREATIVE MAKE, UP, CREATIVE MAKE UP, Bodypainting, Bodypainting, Nail Creative Art
Το θέμα στο συγκεκριμένο αγώνισμα είναι: «Φανταστικοί ήρωες » και αναφέρεται είτε σε ήρωα που έχει φανταστεί ο διαγωνιζόμενος, είτε σε ήρωες που έχουν υπάρξει, (κινηματογραφικοί ρόλοι, καρτούν κλπ).
Η προετοιμασία του μοντέλου περιλαμβάνει μόνο το χτένισμα ή την τοποθέτηση περούκας εφόσον ο διαγωνιζόμενος το κρίνει απαραίτητο.

Ο διαγωνιζόμενος πρέπει να έχει καλύψει πάνω από 80% του σώματος του μοντέλου με σχέδια και χρώματα

Επιτρέπεται η χρήση αερογράφου , stencils καθώς και η χρήση όλων των προσθετικών υλικών (SpecialEffect) αρκεί να καλύπτουν μόνο το 5-10%.

Επίσης επιτρέπεται να κρατάει ο διαγωνιζόμενος σχέδια ή φωτογραφίες με το θέμα που θέλει να πραγματοποιήσει.

Δεν επιτρέπονται μάσκες ή αντίστοιχα υλικά που να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του σώματος.

Προτείνουμε το μοντέλο να φοράει εκρού εσώρουχα που θα μπορούν να βαφτούν με τα χρώματα του bodypainting για να δώσουν ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Ο διαγωνιζόμενος πρέπει να έχει δίπλα του ότι χρειάζεται. Μπορεί όμως να μπαινοβγαίνει στην σκηνή κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, στην περίπτωση που επιθυμεί να ανανεώσει ή να καθαρίσει τα υλικά του, ή να καθορίσει ένα βοηθό για τις συγκεκριμένες εργασίες που μπορεί να του προσφέρει μικρή βοήθεια.

Η προετοιμασία των μοντέλων θα γίνεται επί σκηνής, προτού ανοίξει η έκθεση για το κοινό. Μόλις ανοίξει η αίθουσα, οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν δυο ώρες για να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Επί σκηνής στο ίδιο αγώνισμα θα δουλεύουν και οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές γι’ αυτό ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να παραλάβει από την γραμματεία το αντίστοιχο νούμερο που θα τον διαχωρίζει από τους επαγγελματίες ή τους junior.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να εργάζονται από τις 8:00 μέχρι τις 13:35 επί σκηνής. Στις 13:35 λήγει ο διαγωνισμός και η κριτική επιτροπή αρχίζει να βαθμολογεί. αν κάποιος κρίνει ότι χρειάζεται λιγότερο χρόνο για το έργο του, δεν είναι υποχρεωτικό να έρθει από τις 8:00 το πρωί.

Μπορεί να ξεκινήσει το έργο οποιαδήποτε ώρα επί σκηνής αρκεί να γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να του διατεθεί περισσότερος χρόνος μετά τις 13:35.

  • Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
 
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώνουν όλα τα πεδία. Επιλέγοντας το σεμινάριο που ενδιαφέρονται παρουσιάζεται την τιμή συμμετοχής στο σεμινάριο. Μετά της υποβολή της αίτησης σας αποστέλλεται από το σύστημα η εγράφη σας και στο e-mail που έχετε δηλώσει.
Κατόπιν ερχόμαστε και εμείς τηλεφωνικά σε επικοινωνία μαζί σας για επικύρωση.
 
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποιο αγώνισμα θα πρέπει πρώτα να καταβάλουν το αντιστιχο ποσό του σεμιναρίου που θέλουν να συμμετάσχουν στον παρακάτω λογαριασμό Alpha Bank IBAN GR 03 0140 7900 6630 0210 1135 104  και στην συνέχεια να δηλώσουν τη συμμετοχή τους είτε:
 
 
2. Τηλεφωνικώς στο 28310 25090- 210 9656626.
 
Όσοι  συμμετάσχουν σε κάποιο αγώνισμα της CRETAN BEAUTY ARTISTS CONTEST FESTIVAL 2014 θα πρέπει να τσεκάρουν την εγγραφή τους στην γραμματεία και να επιδυκνείουν το αποδεικτικό συμμετοχής τους (δελτίο Συμμετοχής, κατθεση τραπέζης κλπ)  εαν αυτό ζητηθεί.
 
Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την κάθε κατηγορία.
.

Διαφημιστικό spot 2013

ΚΥΔΩΝ τv 2013 Εκπομπή ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

ΝΕΑ τηλεόραση 2013 Eκπομπή Στο κόκκινο

Υποστηρικτές

 
 Δημος Ρέθυμνου Περιφέρειας Κρήτης: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου

Χορηγοί Επικοινωνίας

 
rethymnoguide